Naši psi

Naši psički so (od najmlajšega do najstarejšega):

1. Kartuziana Sophie

Sophie je nežna in mila psička, prijetnega značaja. Njen karakter popestri tudi igriva plat, ki jo pokaže v igri z bratcem Sky-em. Sophie je uspešna razstavna psička in je v letošnjem letu zaključila mladinski šampionat Slovenije (CH J SLO).

 

 

 

2. Kartuziana Sky Maestro

Sky je Sophiin bratec in potomec šampiona (Achtay Bohemia Meastro). Prav tako kot sestrica, je uspešen razstavni kuža, plemenite krvi in primeren za nadaljni razplod in s tem razvoj pasme.

 

3. Aisha Rosa

Ajša je psička, ki smo jo pripeljali iz Slovaške. Nosi kri dveh odličnih linij tibetanskih španjelov. Je izjemno čuteča, nežna in ljubka psička. S svojo drobceno pojavo zna osvojiti srca vseh prisotnih. Je večkratna prvakinja. Osvojila je naslove CH J SLO, CH J CRO, CH CRO, CH BIH.

 

4. Magic White Pearl

Maggie je prva črno bela psička skotena v Sloveniji. Je prijazna psička, odlična mamica in izjemno tenkočutna predstavnica pasme.

 

5. Moetica Allo Allo

Lola je naša prva psička, skotena leta 2010. Letos praznuje 17. rojstni dan. Svoja leta nosi ponosno in jih uspešno skriva, saj je še vedno izjemno živahna in predvsem zdrava. Je direktna potomka psa, ki je bil pripeljan iz Tibeta in s tem prenašalka gensko najbolj nespremenjene krvi, torej skorajda izvorna.